Home-slider-1 mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

In onze nette, moderne werkplaats wordt door onze monteurs met grote toewijding aan uw auto gewerkt. Zij kunnen gebruik maken van eersteklas apparatuur. Zo kunnen wij een originele Star-diagnose uitvoeren, werken wij met originele onderdelen, zijn wij een SCM gecertificeerd alarm  inbouw station, hebben wij de benodigde certificaten op airco gebied en zijn wij natuurlijk APK bevoegd.

De monteurs volgen geregeld cursussen, bijvoorbeeld bij Mercedes-Benz Nederland. Maar ook voor onderhoud aan uw Porsche, zowel modern als klassiek, bent u aan het goede adres. Ten gevolge van nieuwe Europese wetgeving krijgen juist merkspecialisten als Bossen & de Bakker alle mogelijkheden voor technische ondersteuning van de fabrikant. De keuze van de consument staat voorop.

Uw gesprekspartner voor de werkplaats is Arjo Balder. Met meer dan 25 jaar ervaring bij Bossen & de Bakker kent hij alle ins en outs. Neem contact met hem op via telefoonnummer 0226-312970. Hij staat u graag te woord.

afbeelding 1

Bossen & de Bakker BV is een jonge en dynamische organisatie waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Vanwege onze jarenlange ervaring (sinds 1961) en een zeer intensieve klantenbenadering is Bossen & de Bakker uitgegroeid tot een hoogwaardig autobedrijf.

Onze openingstijdenMa. t/m Vr.Zaterdag
     
Werkplaats

8.00 - 17.00

8.30 - 12.00
Magazijn 8.00 - 17.00 8.30 - 12.00
Showroom

8.00 - 18.00

9.00 - 16.00Bij pech onderweg of andere calamiteiten waardoor u uw weg niet kunt vervolgen, staat de Service 24h van Bossen & de Bakker tot uw beschikking. Via ons normale telefoonnummer 0226-312970 wordt u buiten onze openingstijden door verbonden met de Service 24h. Na uw melding komen wij dan direct in actie.

Uitgelicht

Knipsel

Aangesloten

facebook breed

 


Bossen & de Bakker

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0226-312970
info@bxb.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • OfficiĆ«le uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering