Home-slider-1 mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Passie voor Porsche

De persoonlijke passie voor Porsche van Jan en Cor de Bakker heeft ervoor gezorgd dat naast Mercedes-Benz ook het merk Porsche is opgenomen als specialiteit bij Bossen & de Bakker. Porsches zien er snel, stilistisch en toch stoer uit. Sportieve auto’s waarbij het rijplezier de boventoon voert met  fantastische rijeigenschappen. Lekker direct en strak sturen, echt contact met het asfalt, power in pure vorm, een perfecte wegligging, kortom autorijden als belevenis.

Specialist in Porsche Bossen & de Bakker kan advies geven over elk gewenst model zowel nieuw als gebruikt: de 911, Boxster, Cayman, Cayenne, Panamera en Macan. De ontwikkelingen over het nieuwste model, de Pajun (PAnamera JUNior), worden op de voet gevolgd. En natuurlijk staat er een aantal occasions in de showroom, waaronder enkele klassiekers. Een rondje door de showroom met al die prachtige auto’s is de moeite waard!

In Noord-Holland is veel belangstelling en vraag naar Porsches, maar voor een goed adres was je toch al gauw aangewezen op de dealer in Amsterdam. Dat is veranderd. Steeds meer mensen uit de regio (en daarbuiten) weten inmiddels Bossen & de Bakker ook als specialist in Porsche te vinden, mede vanwege de goede mond-tot-mondreclame. Bossen & de Bakker is dan ook een heel servicegericht bedrijf.

 

4902443 1

Uitgelicht

Knipsel

Aangesloten

facebook breed

 


Bossen & de Bakker

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0226-312970
info@bxb.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering