Home-slider-1 mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Specialist en verkoop van Mercedes en Porsche

Op het gebied van autoverkoop is er ontzettend veel veranderd in de loop der jaren. Denk alleen al aan de opkomst van internet! Steeds vaker wordt van achter een bureau een auto uitgezocht, de mogelijkheden daartoe zijn eindeloos. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Prachtige hulpmiddelen, absoluut. Maar weet dat u bij ons in de showroom ook van harte welkom bent. Overall of maatpak, wij vinden het gesprek net zo boeiend. Daardoor kan onze benadering heel persoonlijk zijn. Hier doen wij en onze medewerkers dan ook onze uiterste best voor. De kleinschaligheid wordt gewaardeerd, dat merken wij steeds weer.

Een belangrijke activiteit van Bossen & de Bakker is het importeren van auto’s uit Duitsland. Het aanbod in jong gebruikte, luxe auto’s is daar een stuk groter. Samen met de klant wordt net zolang gezocht tot de gewenste auto is gevonden. Daarbij wordt niet over één nacht ijs gegaan. Uiteindelijk wordt de auto persoonlijk in Duitsland beoordeeld en opgehaald. Vervolgens vindt de importkeuring plaats en kan de klant tevreden in zijn bijna nieuw, luxe uitgevoerde auto rijden.

Door bovengenoemde ontwikkelingen kunnen we werken met een kleinere handelsvoorraad. Dat wil niet zeggen dat we niet kunnen leveren wat u zoekt. Ook voor ons is de wereld binnen handbereik. Informatie is overal toegankelijk, afstanden worden steeds kleiner, wensen steeds specifieker en daar passen geen grote voorraden bij. Uw wens is ons uitgangspunt.

Wat zeker niet is veranderd in de loop der jaren en één van onze sterkste punten is, is de serviceverlening door ons. Die staat zeer hoog in het vaandel. Een auto verkopen is één ding, maar zorgen dat u als klant ook na aankoop tevreden blijft, is minstens zo belangrijk.

Uitgelicht

Knipsel

Aangesloten

facebook breed

 


Bossen & de Bakker

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0226-312970
info@bxb.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering